Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-ID

Hvor lang tid tager det at flyve til Indonesien fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Ngurah Rai Internationale Lufthavn(Denpasar, Bali). Det tager Ca. 15 timer og 10 minutter at flyve de 11594 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Bali Lufthavn i Indonesien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Ngurah Rai Internationale Lufthavn (Denpasar, Bali). Det tager Ca. 15 timer og 10 minutter at flyve til Bali Lufthavn og der skal flyves ca. 11594 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Indonesien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Indonesien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Indonesien så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Indonesien.