Forsiden » CPH » Flyvetid CPH-DPS via SIN

Flyvetid fra Københavns Lufthavn (CPH) til Bali Lufthavn (DPS) i Indonesien via Singapore

Hvor lang tid tager det at flyve fra Kastrup Lufthavn til Denpasar, Bali i Indonesien via Singapore?

Den totale distance der skal flyves fra Københavns Lufthavn til Bali Lufthavn i Indonesien med mellemlanding i Singapore er ca. 11640 kilometer.

Første flyvning er fra København til Singapore Changi Lufthavn. Strækningen er 9967 kilometer og med en gennemsnitsfart på omkring 800 kilometer i timen, tager det ca. 12 timer. Anden flyvning er fra Singapore til Bali Lufthavn. Denne strækning er ca. 1673 kilometer og tager Ca. 2 timer og 45 minutter at flyve.

Dette giver til sammen den samlede flyvetid fra Kastrup Lufthavn til Bali Lufthavn i Indonesien via Singapore Changi Lufthavn.

Resultat:
En samlet flyvetid på Ca. 14 timer og 45 minutter.
Annonce

I vores beregninger er der ikke taget højde for den tid det tager at skifte fly i Singapore Changi Lufthavn. Der heller ikke er taget højde for at der kan være ventetid ved flyskift. Flytiden er den beregnet som den samlede tid du kommer til at sidde i et flysæde på turen til Indonesien fra Danmark med en mellemlandning i Singapore.

Beregningen er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark, Singapore Changi Lufthavn i Singapore og Bali Lufthavn i Indonesien. Du skal være opmærksom på at der kan være forhold der gør at dit flyselskab vælger en anden rute mellem København og Denpasar, Bali. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på flyvetiden. Tjek altid oplysningerne hos flyselskabet inden afrejse til Indonesien.Københavns Lufthavn

IATA: CPH
ICAO: EKCH
Sted: København
Land: Danmark
HjemmesideSingapore Changi Lufthavn

IATA: SIN
ICAO: WSSS
Sted: Singapore
Land: Singapore
HjemmesideBali Lufthavn

IATA: DPS
ICAO: WADD
Sted: Denpasar, Bali
Land: Indonesien
Hjemmeside
X
LINK TIL KORTET: