Forsiden » Sandefjord Lufthavn » Flyvetid TRF-AU

Flyvetid fra Sandefjord Lufthavn i Norge til Australien (AU)Hvor lang tid tager det at flyve til Australien fra Sandefjord Lufthavn i Norge?
Den lufthavn der ligger tættest på Sandefjord Lufthavn (Torp) er Melbourne Tullamarine Lufthavn(Melbourne). Det tager Ca. 18 timer og 30 minutter at flyve de 16017 kilometer mellem Sandefjord Lufthavn i Norge og Melbourne Lufthavn i Australien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Sandefjord Lufthavn er Melbourne Tullamarine Lufthavn (Melbourne). Det tager Ca. 18 timer og 30 minutter at flyve til Melbourne Lufthavn og der skal flyves ca. 16017 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Sandefjord Lufthavn i Norge og Australien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Torp og Australien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.