Forsiden » Stavanger Lufthavn » Flyvetid SVG-BB

Flyvetid fra Stavanger Lufthavn i Norge til Barbados (BB)Hvor lang tid tager det at flyve til Barbados fra Stavanger Lufthavn i Norge?
Den lufthavn der ligger tættest på Stavanger Lufthavn (Stavanger) er Bridgetown/Grantley Adams Lufthavn(Seawell). Det tager Ca. 9 timer og 5 minutter at flyve de 7347 kilometer mellem Stavanger Lufthavn i Norge og Bridgetown/Grantley Adams Lufthavn i Barbados.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Stavanger Lufthavn er Bridgetown/Grantley Adams Lufthavn (Seawell). Det tager Ca. 9 timer og 5 minutter at flyve til Bridgetown/Grantley Adams Lufthavn og der skal flyves ca. 7347 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Stavanger Lufthavn i Norge og Barbados. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stavanger og Barbados. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.