Forsiden » Sønderborg Lufthavn » Flyvetid SGD-ES

Flyvetid fra Sønderborg Lufthavn i Danmark til Spanien (ES)Hvor lang tid tager det at flyve til Spanien fra Sønderborg Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Sønderborg Lufthavn (Sønderborg) er Palma de Mallorca Lufthavn(Mallorca). Det tager Ca. 2 timer og 55 minutter at flyve de 1792 kilometer mellem Sønderborg Lufthavn i Danmark og Palma Mallorca Lufthavn i Spanien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Sønderborg Lufthavn er Palma de Mallorca Lufthavn (Mallorca). Det tager Ca. 2 timer og 55 minutter at flyve til Palma Mallorca Lufthavn og der skal flyves ca. 1792 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Sønderborg Lufthavn i Danmark og Spanien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Sønderborg og Spanien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.