Forsiden » Bornholm Lufthavn » Flyvetid RNN-PT

Flyvetid fra Bornholm Lufthavn i Danmark til Portugal (PT)Hvor lang tid tager det at flyve til Portugal fra Bornholm Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Bornholm Lufthavn (Rønne) er Ponta Delgada Lufthavn(Sao Miguel, Azorerne). Det tager Ca. 5 timer og 10 minutter at flyve de 3579 kilometer mellem Bornholm Lufthavn i Danmark og Ponta Delgada Lufthavn i Portugal.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Bornholm Lufthavn er Ponta Delgada Lufthavn (Sao Miguel, Azorerne). Det tager Ca. 5 timer og 10 minutter at flyve til Ponta Delgada Lufthavn og der skal flyves ca. 3579 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Bornholm Lufthavn i Danmark og Portugal. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Rønne og Portugal. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.