Forsiden » Roskilde Lufthavn » Flyvetid RKE-PL

Flyvetid fra Roskilde Lufthavn i Danmark til Polen (PL)Hvor lang tid tager det at flyve til Polen fra Roskilde Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Roskilde Lufthavn (Roskilde) er Solidarity Szczecin-Goleniów Lufthavn(Goleniów). Det tager Ca. 1 time og 5 minutter at flyve de 285 kilometer mellem Roskilde Lufthavn i Danmark og Solidarity Szczecin-Goleniów Lufthavn i Polen.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Roskilde Lufthavn er Solidarity Szczecin-Goleniów Lufthavn (Goleniów). Det tager Ca. 1 time og 5 minutter at flyve til Solidarity Szczecin-Goleniów Lufthavn og der skal flyves ca. 285 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Roskilde Lufthavn i Danmark og Polen. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Roskilde og Polen. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.