Forsiden » Oslo Gardermoen Lufthavn » Flyvetid OSL-NR

Flyvetid fra Oslo Lufthavn i Norge til Nauru (NR)Hvor lang tid tager det at flyve til Nauru fra Oslo Gardermoen Lufthavn i Norge?
Den lufthavn der ligger tættest på Oslo Gardermoen Lufthavn (Oslo) er Nauru Internationale Lufthavn(Yaren). Det tager Ca. 15 timer og 15 minutter at flyve de 13063 kilometer mellem Oslo Gardermoen Lufthavn i Norge og Nauru Internationale Lufthavn i Nauru.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Oslo Gardermoen Lufthavn er Nauru Internationale Lufthavn (Yaren). Det tager Ca. 15 timer og 15 minutter at flyve til Nauru Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 13063 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Oslo Lufthavn i Norge og Nauru. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Oslo og Nauru. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.