Forsiden » Oslo Gardermoen Lufthavn » Flyvetid OSL-NE

Flyvetid fra Oslo Lufthavn i Norge til Niger (NE)Hvor lang tid tager det at flyve til Niger fra Oslo Gardermoen Lufthavn i Norge?
Den lufthavn der ligger tættest på Oslo Gardermoen Lufthavn (Oslo) er Diori Hamani Internationale Lufthavn(Niamey). Det tager Ca. 6 timer og 55 minutter at flyve de 5246 kilometer mellem Oslo Gardermoen Lufthavn i Norge og Diori Hamani Internationale Lufthavn i Niger.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Oslo Gardermoen Lufthavn er Diori Hamani Internationale Lufthavn (Niamey). Det tager Ca. 6 timer og 55 minutter at flyve til Diori Hamani Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 5246 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Oslo Lufthavn i Norge og Niger. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Oslo og Niger. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.