Forsiden » Oslo Gardermoen Lufthavn » Flyvetid OSL-LBHvor lang tid tager det at flyve til Libanon fra Oslo Gardermoen Lufthavn i Norge?
Den lufthavn der ligger tættest på Oslo Gardermoen Lufthavn (Oslo) er Beirut–Rafic Hariri Internationale Lufthavn(Beirut). Det tager Ca. 5 timer at flyve de 3424 kilometer mellem Oslo Gardermoen Lufthavn i Norge og Beirut–Rafic Hariri Internationale Lufthavn i Libanon.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Oslo Gardermoen Lufthavn er Beirut–Rafic Hariri Internationale Lufthavn (Beirut). Det tager Ca. 5 timer at flyve til Beirut–Rafic Hariri Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 3424 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Oslo Lufthavn i Norge og Libanon. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Oslo og Libanon. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.