Forsiden » Oslo Gardermoen Lufthavn » Flyvetid OSL-ISHvor lang tid tager det at flyve til Island fra Oslo Gardermoen Lufthavn i Norge?
Den lufthavn der ligger tættest på Oslo Gardermoen Lufthavn (Oslo) er Akureyri Internationale Lufthavn(Akureyri). Det tager Ca. 2 timer og 40 minutter at flyve de 1578 kilometer mellem Oslo Gardermoen Lufthavn i Norge og Akureyri Lufthavn i Island.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Oslo Gardermoen Lufthavn er Keflavik Internationale Lufthavn (Reykjavik). Det tager Ca. 2 timer og 55 minutter at flyve til Keflavik Reykjavik Lufthavn og der skal flyves ca. 1782 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Oslo Lufthavn i Norge og Island. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Oslo og Island. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.