Forsiden » Oslo Gardermoen Lufthavn » Flyvetid OSL-FK

Flyvetid fra Oslo Lufthavn i Norge til Falklandsøerne (FK)Hvor lang tid tager det at flyve til Falklandsøerne fra Oslo Gardermoen Lufthavn i Norge?
Den lufthavn der ligger tættest på Oslo Gardermoen Lufthavn (Oslo) er RAF Mount Pleasant(Mount Pleasant). Det tager Ca. 16 timer og 10 minutter at flyve de 13908 kilometer mellem Oslo Gardermoen Lufthavn i Norge og RAF Mount Pleasant i Falklandsøerne.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Oslo Gardermoen Lufthavn er RAF Mount Pleasant (Mount Pleasant). Det tager Ca. 16 timer og 10 minutter at flyve til RAF Mount Pleasant og der skal flyves ca. 13908 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Oslo Lufthavn i Norge og Falklandsøerne. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Oslo og Falklandsøerne. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.