Flyvetid fra Hans Christian Andersen Lufthavn i Danmark til Slovenien (SI)Hvor lang tid tager det at flyve til Slovenien fra Hans Christian Andersen Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Hans Christian Andersen Lufthavn (Odense) er Ljubljana Jože Pucnik Lufthavn(Ljubljana). Det tager Ca. 2 timer og 5 minutter at flyve de 1068 kilometer mellem Hans Christian Andersen Lufthavn i Danmark og Ljubljana Jože Pucnik Lufthavn i Slovenien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Hans Christian Andersen Lufthavn er Ljubljana Jože Pucnik Lufthavn (Ljubljana). Det tager Ca. 2 timer og 5 minutter at flyve til Ljubljana Jože Pucnik Lufthavn og der skal flyves ca. 1068 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Hans Christian Andersen Lufthavn i Danmark og Slovenien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Odense og Slovenien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.