Flyvetid fra Hans Christian Andersen Lufthavn i Danmark til Kroatien (HR)Hvor lang tid tager det at flyve til Kroatien fra Hans Christian Andersen Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Hans Christian Andersen Lufthavn (Odense) er Split Lufthavn(Split). Det tager Ca. 2 timer og 25 minutter at flyve de 1394 kilometer mellem Hans Christian Andersen Lufthavn i Danmark og Split Lufthavn i Kroatien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Hans Christian Andersen Lufthavn er Split Lufthavn (Split). Det tager Ca. 2 timer og 25 minutter at flyve til Split Lufthavn og der skal flyves ca. 1394 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Hans Christian Andersen Lufthavn i Danmark og Kroatien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Odense og Kroatien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.