Flyvetid fra Hans Christian Andersen Lufthavn i Danmark til Forenede Arabiske Emirater (AE)Hvor lang tid tager det at flyve til Forenede Arabiske Emirater fra Hans Christian Andersen Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Hans Christian Andersen Lufthavn (Odense) er Dubai Internationale Lufthavn(Dubai). Det tager Ca. 6 timer og 30 minutter at flyve de 4944 kilometer mellem Hans Christian Andersen Lufthavn i Danmark og Dubai Lufthavn i Forenede Arabiske Emirater.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Hans Christian Andersen Lufthavn er Dubai Internationale Lufthavn (Dubai). Det tager Ca. 6 timer og 30 minutter at flyve til Dubai Lufthavn og der skal flyves ca. 4944 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Hans Christian Andersen Lufthavn i Danmark og Forenede Arabiske Emirater. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Odense og Forenede Arabiske Emirater. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.