Forsiden » Skavsta Lufthavn » Flyvetid NYO-RO

Flyvetid fra Skavsta Lufthavn i Sverige til Rumænien (RO)Hvor lang tid tager det at flyve til Rumænien fra Skavsta Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Skavsta Lufthavn (Stockholm) er Henri Coanda Internationale Lufthavn(Bukarest). Det tager Ca. 2 timer og 50 minutter at flyve de 1699 kilometer mellem Skavsta Lufthavn i Sverige og Henri Coanda Internationale Lufthavn i Rumænien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Skavsta Lufthavn er Henri Coanda Internationale Lufthavn (Bukarest). Det tager Ca. 2 timer og 50 minutter at flyve til Henri Coanda Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 1699 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Skavsta Lufthavn i Sverige og Rumænien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Stockholm og Rumænien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.