Forsiden » Karup Lufthavn » Flyvetid KRP-AF

Flyvetid fra Karup Lufthavn i Danmark til Afghanistan (AF)Hvor lang tid tager det at flyve til Afghanistan fra Karup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Karup Lufthavn (Karup) er Hamid Karzai Internationale Lufthavn(Kabul). Det tager Ca. 6 timer og 40 minutter at flyve de 5070 kilometer mellem Karup Lufthavn i Danmark og Hamid Karzai Internationale Lufthavn i Afghanistan.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Karup Lufthavn er Hamid Karzai Internationale Lufthavn (Kabul). Det tager Ca. 6 timer og 40 minutter at flyve til Hamid Karzai Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 5070 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Karup Lufthavn i Danmark og Afghanistan. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Karup og Afghanistan. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.