Flyvetid fra Keflavik Reykjavik Lufthavn i Island til New Zealand (NZ)Hvor lang tid tager det at flyve til New Zealand fra Keflavik Internationale Lufthavn i Island?
Den lufthavn der ligger tættest på Keflavik Internationale Lufthavn (Reykjavik) er Auckland Internationale Lufthavn(Auckland). Det tager Ca. 21 timer og 35 minutter at flyve de 16797 kilometer mellem Keflavik Internationale Lufthavn i Island og Auckland Lufthavn i New Zealand.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Keflavik Internationale Lufthavn er Auckland Internationale Lufthavn (Auckland). Det tager Ca. 21 timer og 35 minutter at flyve til Auckland Lufthavn og der skal flyves ca. 16797 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Keflavik Reykjavik Lufthavn i Island og New Zealand. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Reykjavik og New Zealand. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.