Flyvetid fra Keflavik Reykjavik Lufthavn i Island til Spanien (ES)Hvor lang tid tager det at flyve til Spanien fra Keflavik Internationale Lufthavn i Island?
Den lufthavn der ligger tættest på Keflavik Internationale Lufthavn (Reykjavik) er Malaga Lufthavn(Malaga). Det tager Ca. 4 timer og 45 minutter at flyve de 3271 kilometer mellem Keflavik Internationale Lufthavn i Island og Malaga Lufthavn i Spanien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Keflavik Internationale Lufthavn er Malaga Lufthavn (Malaga). Det tager Ca. 4 timer og 45 minutter at flyve til Malaga Lufthavn og der skal flyves ca. 3271 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Keflavik Reykjavik Lufthavn i Island og Spanien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Reykjavik og Spanien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.