Flyvetid fra Hamid Karzai Internationale Lufthavn i Afghanistan til Pakistan (PK)Hvor lang tid tager det at flyve til Pakistan fra Hamid Karzai Internationale Lufthavn i Afghanistan?
Den lufthavn der ligger tættest på Hamid Karzai Internationale Lufthavn (Kabul) er Islamabad Internationale Lufthavn(Islamabad). Det tager Ca. 1 time og 10 minutter at flyve de 351 kilometer mellem Hamid Karzai Internationale Lufthavn i Afghanistan og Islamabad Internationale Lufthavn i Pakistan.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Hamid Karzai Internationale Lufthavn er Islamabad Internationale Lufthavn (Islamabad). Det tager Ca. 1 time og 10 minutter at flyve til Islamabad Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 351 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Hamid Karzai Internationale Lufthavn i Afghanistan og Pakistan. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Kabul og Pakistan. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.