Flyvetid fra Hamid Karzai Internationale Lufthavn i Afghanistan til Georgien (GE)Hvor lang tid tager det at flyve til Georgien fra Hamid Karzai Internationale Lufthavn i Afghanistan?
Den lufthavn der ligger tættest på Hamid Karzai Internationale Lufthavn (Kabul) er Tbilisi Internationale Lufthavn(Tbilisi). Det tager Ca. 3 timer og 30 minutter at flyve de 2254 kilometer mellem Hamid Karzai Internationale Lufthavn i Afghanistan og Tbilisi Internationale Lufthavn i Georgien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Hamid Karzai Internationale Lufthavn er Tbilisi Internationale Lufthavn (Tbilisi). Det tager Ca. 3 timer og 30 minutter at flyve til Tbilisi Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 2254 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Hamid Karzai Internationale Lufthavn i Afghanistan og Georgien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Kabul og Georgien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.