Flyvetid fra Hamid Karzai Internationale Lufthavn i Afghanistan til Tyskland (DE)Hvor lang tid tager det at flyve til Tyskland fra Hamid Karzai Internationale Lufthavn i Afghanistan?
Den lufthavn der ligger tættest på Hamid Karzai Internationale Lufthavn (Kabul) er Berlin Brandenburg Lufthavn(Berlin). Det tager Ca. 6 timer og 20 minutter at flyve de 4769 kilometer mellem Hamid Karzai Internationale Lufthavn i Afghanistan og Berlin Brandenburg Lufthavn i Tyskland.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Hamid Karzai Internationale Lufthavn er Berlin Brandenburg Lufthavn (Berlin). Det tager Ca. 6 timer og 20 minutter at flyve til Berlin Brandenburg Lufthavn og der skal flyves ca. 4769 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Hamid Karzai Internationale Lufthavn i Afghanistan og Tyskland. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Kabul og Tyskland. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.