Forsiden » Helsinki-Malmi Lufthavn » Flyvetid HEM-JPHvor lang tid tager det at flyve til Japan fra Helsinki-Malmi Lufthavn i Finland?
Den lufthavn der ligger tættest på Helsinki-Malmi Lufthavn (Helsinki) er Tokyo Internationale Lufthavn(Tokyo). Det tager Ca. 10 timer og 25 minutter at flyve de 7825 kilometer mellem Helsinki-Malmi Lufthavn i Finland og Tokyo Haneda Lufthavn i Japan.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Helsinki-Malmi Lufthavn er Narita Internationale Lufthavn (Tokyo). Det tager Ca. 10 timer og 25 minutter at flyve til Narita Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 7830 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Helsinki-Malmi Lufthavn i Finland og Japan. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Helsinki og Japan. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.