Flyvetid fra Göteborg Lufthavn i Sverige til Alaska (US)Hvor lang tid tager det at flyve til Alaska fra Gøteborg Landvetter Lufthavn i Sverige?
Den lufthavn der ligger tættest på Gøteborg Landvetter Lufthavn (Gøteborg) er Florida Keys Marathon Internationale Lufthavn(Marathon). Det tager Ca. 9 timer og 45 minutter at flyve de 7898 kilometer mellem Gøteborg Landvetter Lufthavn i Sverige og Florida Keys Marathon Internationale Lufthavn i Alaska.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Gøteborg Landvetter Lufthavn er Florida Keys Marathon Internationale Lufthavn (Marathon). Det tager Ca. 9 timer og 45 minutter at flyve til Florida Keys Marathon Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 7898 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Göteborg Lufthavn i Sverige og Alaska. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Gøteborg og Alaska. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.