Forsiden » Esbjerg Lufthavn » Flyvetid EBJ-BA

Flyvetid fra Esbjerg Lufthavn i Danmark til Bosnien Herzegovina (BA)Hvor lang tid tager det at flyve til Bosnien Herzegovina fra Esbjerg Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Esbjerg Lufthavn (Esbjerg) er Tuzla Internationale Lufthavn(Tuzla). Det tager Ca. 2 timer og 30 minutter at flyve de 1425 kilometer mellem Esbjerg Lufthavn i Danmark og Tuzla Lufthavn i Bosnien Herzegovina.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Esbjerg Lufthavn er Tuzla Internationale Lufthavn (Tuzla). Det tager Ca. 2 timer og 30 minutter at flyve til Tuzla Lufthavn og der skal flyves ca. 1425 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Esbjerg Lufthavn i Danmark og Bosnien Herzegovina. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem Esbjerg og Bosnien Herzegovina. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.