Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-VIHvor lang tid tager det at flyve til Jomfruøerne fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Cyril E. King Lufthavn(Charlotte Amalie, St Thomas). Det tager Ca. 10 timer og 5 minutter at flyve de 7562 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Cyril E. King Lufthavn i Jomfruøerne.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Henry E. Rohlsen Lufthavn (St Croix Island). Det tager Ca. 10 timer og 10 minutter at flyve til Henry E. Rohlsen Lufthavn og der skal flyves ca. 7608 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Jomfruøerne. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Jomfruøerne. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Jomfruøerne så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Jomfruøerne.