Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-UZ

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Usbekistan (UZ)Hvor lang tid tager det at flyve til Usbekistan fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Samarkand Internationale Lufthavn(Samarkand). Det tager Ca. 6 timer og 5 minutter at flyve de 4303 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Samarkand Internationale Lufthavn i Usbekistan.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Samarkand Internationale Lufthavn (Samarkand). Det tager Ca. 6 timer og 5 minutter at flyve til Samarkand Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 4303 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Usbekistan. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Usbekistan. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.