Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-UA

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Ukraine (UA)Hvor lang tid tager det at flyve til Ukraine fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Kyiv Boryspil Internationale Lufthavn(Kyiv Oblast). Det tager Ca. 2 timer og 25 minutter at flyve de 1350 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Kyiv Boryspil Internationale Lufthavn i Ukraine.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Kyiv Boryspil Internationale Lufthavn (Kyiv Oblast). Det tager Ca. 2 timer og 25 minutter at flyve til Kyiv Boryspil Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 1350 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Ukraine. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Ukraine. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.