Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-TZHvor lang tid tager det at flyve til Tanzania fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Kilimanjaro Internationale Lufthavn(Hai District). Det tager Ca. 9 timer og 20 minutter at flyve de 6933 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Kilimanjaro Internationale Lufthavn i Tanzania.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Julius Nyerere Internationale Lufthavn (Dar Es Salaam). Det tager Ca. 9 timer og 55 minutter at flyve til Julius Nyerere Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 7367 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Tanzania. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Tanzania. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.