Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-TT

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Trinidad og Tobago (TT)Hvor lang tid tager det at flyve til Trinidad og Tobago fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Piarco Internationale Lufthavn(Port Of Spain). Det tager Ca. 10 timer og 40 minutter at flyve de 8034 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Piarco Internationale Lufthavn i Trinidad og Tobago.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Piarco Internationale Lufthavn (Port Of Spain). Det tager Ca. 10 timer og 40 minutter at flyve til Piarco Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 8034 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Trinidad og Tobago. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Trinidad og Tobago. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Trinidad og Tobago så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Trinidad og Tobago.