Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-SY

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Syrien (SY)Hvor lang tid tager det at flyve til Syrien fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Damascus Internationale Lufthavn(Damascus). Det tager Ca. 4 timer og 35 minutter at flyve de 3078 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Damascus Internationale Lufthavn i Syrien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Damascus Internationale Lufthavn (Damascus). Det tager Ca. 4 timer og 35 minutter at flyve til Damascus Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 3078 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Syrien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Syrien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.