Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-SVHvor lang tid tager det at flyve til El Salvador fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Monseñor Óscar Arnulfo Romero Internationale Lufthavn(San Salvador). Det tager Ca. 12 timer og 30 minutter at flyve de 9494 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Monseñor Óscar Arnulfo Romero Internationale Lufthavn i El Salvador.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Monseñor Óscar Arnulfo Romero Internationale Lufthavn (San Salvador). Det tager Ca. 12 timer og 30 minutter at flyve til Monseñor Óscar Arnulfo Romero Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 9494 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og El Salvador. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og El Salvador. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.