Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-SO

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Somalia (SO)Hvor lang tid tager det at flyve til Somalia fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Bender Qassim Internationale Lufthavn(Somalia). Det tager Ca. 8 timer at flyve de 5855 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Bender Qassim Internationale Lufthavn i Somalia.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Bender Qassim Internationale Lufthavn (Somalia). Det tager Ca. 8 timer at flyve til Bender Qassim Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 5855 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Somalia. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Somalia. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.