Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-SKHvor lang tid tager det at flyve til Slovakiet fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Bratislava Lufthavn(Bratislava). Det tager Ca. 1 time og 50 minutter at flyve de 885 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Bratislava Lufthavn i Slovakiet.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Košice Internationale Lufthavn (Kosice). Det tager Ca. 1 time og 55 minutter at flyve til Kosice Lufthavn og der skal flyves ca. 969 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Slovakiet. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Slovakiet. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Slovakiet så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Slovakiet.