Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-SI

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Slovenien (SI)Hvor lang tid tager det at flyve til Slovenien fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Ljubljana Jože Pucnik Lufthavn(Ljubljana). Det tager Ca. 2 timer at flyve de 1052 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Ljubljana Jože Pucnik Lufthavn i Slovenien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Ljubljana Jože Pucnik Lufthavn (Ljubljana). Det tager Ca. 2 timer at flyve til Ljubljana Jože Pucnik Lufthavn og der skal flyves ca. 1052 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Slovenien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Slovenien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Slovenien så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Slovenien.