Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-PR

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Puerto Rico (PR)Hvor lang tid tager det at flyve til Puerto Rico fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Luis Muñoz Marín Internationale Lufthavn(San Juan). Det tager Ca. 10 timer og 10 minutter at flyve de 7618 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Luis Muñoz Marín Internationale Lufthavn i Puerto Rico.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Luis Muñoz Marín Internationale Lufthavn (San Juan). Det tager Ca. 10 timer og 10 minutter at flyve til Luis Muñoz Marín Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 7618 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Puerto Rico. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Puerto Rico. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Puerto Rico så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Puerto Rico.