Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-NZHvor lang tid tager det at flyve til New Zealand fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Auckland Internationale Lufthavn(Auckland). Det tager Ca. 22 timer og 30 minutter at flyve de 17548 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Auckland Lufthavn i New Zealand.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Christchurch Internationale Lufthavn (Christchurch). Det tager Ca. 23 timer og 10 minutter at flyve til Christchurch Lufthavn og der skal flyves ca. 18047 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og New Zealand. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og New Zealand. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i New Zealand så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i New Zealand.