Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-NE

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Niger (NE)Hvor lang tid tager det at flyve til Niger fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Diori Hamani Internationale Lufthavn(Niamey). Det tager Ca. 6 timer og 40 minutter at flyve de 4772 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Diori Hamani Internationale Lufthavn i Niger.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Diori Hamani Internationale Lufthavn (Niamey). Det tager Ca. 6 timer og 40 minutter at flyve til Diori Hamani Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 4772 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Niger. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Niger. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.