Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-MU

Hvor lang tid tager det at flyve til Mauritius fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Sir Seewoosagur Ramgoolam Internationale Lufthavn(Plaisance). Det tager Ca. 12 timer og 30 minutter at flyve de 9460 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Mauritius Lufthavn i Mauritius.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Sir Seewoosagur Ramgoolam Internationale Lufthavn (Plaisance). Det tager Ca. 12 timer og 30 minutter at flyve til Mauritius Lufthavn og der skal flyves ca. 9460 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Mauritius. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Mauritius. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Mauritius så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Mauritius.