Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-MP

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Nordmarianerne (MP)Hvor lang tid tager det at flyve til Nordmarianerne fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Saipan Internationale Lufthavn(Saipan Island). Det tager Ca. 14 timer og 25 minutter at flyve de 11012 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Saipan Internationale Lufthavn i Nordmarianerne.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Saipan Internationale Lufthavn (Saipan Island). Det tager Ca. 14 timer og 25 minutter at flyve til Saipan Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 11012 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Nordmarianerne. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Nordmarianerne. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.