Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-KR

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Korea (KR)Hvor lang tid tager det at flyve til Korea fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Incheon Internationale Lufthavn(Seoul). Det tager Ca. 10 timer og 35 minutter at flyve de 7925 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Incheon Internationale Lufthavn i Korea.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Incheon Internationale Lufthavn (Seoul). Det tager Ca. 10 timer og 35 minutter at flyve til Incheon Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 7925 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Korea. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Korea. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.