Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-JOHvor lang tid tager det at flyve til Jordan fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Queen Alia Internationale Lufthavn(Amman). Det tager Ca. 4 timer og 45 minutter at flyve de 3220 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Queen Alia Internationale Lufthavn i Jordan.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er King Hussein Internationale Lufthavn (Aqaba). Det tager Ca. 4 timer og 55 minutter at flyve til King Hussein Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 3389 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Jordan. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Jordan. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Jordan så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Jordan.