Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-JM

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Jamaica (JM)Hvor lang tid tager det at flyve til Jamaica fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Norman Manley Internationale Lufthavn(Kingston). Det tager Ca. 11 timer og 5 minutter at flyve de 8335 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Norman Manley Internationale Lufthavn i Jamaica.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Norman Manley Internationale Lufthavn (Kingston). Det tager Ca. 11 timer og 5 minutter at flyve til Norman Manley Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 8335 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Jamaica. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Jamaica. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Jamaica så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Jamaica.