Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-IL

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Israel (IL)Hvor lang tid tager det at flyve til Israel fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Tel Aviv Ben Gurion Internationale Lufthavn(Tel Aviv Yafo). Det tager Ca. 4 timer og 40 minutter at flyve de 3144 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Tel Aviv Lufthavn i Israel.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Tel Aviv Ben Gurion Internationale Lufthavn (Tel Aviv Yafo). Det tager Ca. 4 timer og 40 minutter at flyve til Tel Aviv Lufthavn og der skal flyves ca. 3144 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Israel. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Israel. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Israel så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Israel.