Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-HK

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Hong Kong (HK)Hvor lang tid tager det at flyve til Hong Kong fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Hong Kong Internationale Lufthavn(Hong Kong). Det tager Ca. 11 timer og 30 minutter at flyve de 8652 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Hong Kong Lufthavn i Hong Kong.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Hong Kong Internationale Lufthavn (Hong Kong). Det tager Ca. 11 timer og 30 minutter at flyve til Hong Kong Lufthavn og der skal flyves ca. 8652 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Hong Kong. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Hong Kong. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.