Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-GRHvor lang tid tager det at flyve til Grækenland fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Thessaloniki Lufthavn(Thessaloniki). Det tager Ca. 3 timer at flyve de 1841 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Thessaloniki Lufthavn i Grækenland.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Karpathos Lufthavn (Karpathos). Det tager Ca. 3 timer og 50 minutter at flyve til Karpathos Lufthavn og der skal flyves ca. 2502 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Grækenland. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Grækenland. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Grækenland så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Grækenland.