Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-GA

Hvor lang tid tager det at flyve til Gabon fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er M'Vengue El Hadj Omar Bongo Ondimba Internationale Lufthavn(Frankrigville). Det tager Ca. 8 timer og 40 minutter at flyve de 6369 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og M'Vengue El Hadj Omar Bongo Ondimba Internationale Lufthavn i Gabon.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er M'Vengue El Hadj Omar Bongo Ondimba Internationale Lufthavn (Frankrigville). Det tager Ca. 8 timer og 40 minutter at flyve til M'Vengue El Hadj Omar Bongo Ondimba Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 6369 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Gabon. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Gabon. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.