Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-FRHvor lang tid tager det at flyve til Frankrig fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Basel Mulhouse Freiburg Lufthavn(Basel Mulhouse Freiburg). Det tager Ca. 1 time og 55 minutter at flyve de 959 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Basel Mulhouse Freiburg Lufthavn i Frankrig.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Biarritz Parme Lufthavn (Biarritz). Det tager Ca. 2 timer og 50 minutter at flyve til Biarritz Parme Lufthavn og der skal flyves ca. 1688 kilometer.

Se lufthavne i Frankrig på kort på Lufthavne.dk »

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Frankrig. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Frankrig. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Frankrig så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Frankrig.