Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-ETHvor lang tid tager det at flyve til Etiopien fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Gambela Lufthavn(Gambela). Det tager Ca. 7 timer og 40 minutter at flyve de 5605 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Gambela Lufthavn i Etiopien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er Addis Ababa Bole Internationale Lufthavn (Addis Ababa). Det tager Ca. 7 timer og 45 minutter at flyve til Addis Ababa Bole Internationale Lufthavn og der skal flyves ca. 5669 kilometer.

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Etiopien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Etiopien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.