Forsiden » Kastrup Lufthavn » Flyvetid CPH-ES

Flyvetid fra Københavns Lufthavn i Danmark til Spanien (ES)Hvor lang tid tager det at flyve til Spanien fra Kastrup Lufthavn i Danmark?
Den lufthavn der ligger tættest på Kastrup Lufthavn (København) er Andorra–La Seu d'Urgell Lufthavn(Seu De Urgel). Det tager Ca. 2 timer og 50 minutter at flyve de 1675 kilometer mellem Kastrup Lufthavn i Danmark og Andorra–La Seu d'Urgell Lufthavn i Spanien.

Den lufthavn der ligger længst væk fra Kastrup Lufthavn er El Hierro Lufthavn (Valverde). Det tager Ca. 5 timer og 35 minutter at flyve til El Hierro Lufthavn og der skal flyves ca. 3935 kilometer.

Se lufthavne i Spanien på kort på Lufthavne.dk »

Det er kun udvalgte lufthavne vi har med i oversigten. Vores beregninger er baseret på den korteste mulige afstand mellem Københavns Lufthavn i Danmark og Spanien. Vær opmærksom på at der kan være afvigelser eller regler der gør at flyselskabet vælger en anden rute mellem København og Spanien. Vind- og vejr forhold kan også spille ind på rejsetiden. Tjek altid oplysningerne hos dit flyselskab inden afrejse.

Hvis du skal leje bil i Spanien så kig forbi BillejePris.dk hvor du finder billeje fra de fleste lufthavne i Spanien.